Vad är viktigt med ett boende egentligen? Svaren på den frågan brukar ofta vara lika vackra som självklara. Familjen. Närhet till naturen. Nära till stan. Inspirerande miljöer. Möjligheten till ett aktivt liv. Barnvänligt. Värme och ljus. En plats på jorden där jag känner mig hemma.
Maria Gård är något så ovanligt som ett kvarter med nybyggda bostäder som tillgodoser alla ovanstående punkter, sånär som på den sista, som ju kräver att du verkligen kan göra boendet till ditt alldeles egna. Just därför erbjuder vi

fräscha, moderna bostäder med omsorgsfullt utvalda material i hög standard. Bostäderna kommer vara smakfullt inredda och kan lätt anpassas till olika inredningsstilar, så att du ska kunna förverkliga dina bostadsdrömmar. Vi lägger stort fokus på en trivsam utemiljö med mycket växtlighet. Alla hyresgäster på markplan får trädgårdar, och på våra allmänna ytor planteras fruktträd, bärbuskar och marktäckande smultron. På gårdarna finns också gott om lekmiljöer och platser där du kan njuta av grönskan, solen och lugnet.

Hur ser din familj ut? Här finns nåt för alla!

Maria Gård är boendet för den aktiva familjen som alltid har mycket på gång oberoende av hur många ni är. Här finns radhus i tvåplan med egen trädgård, etagelägenheter i tre plan med stor takterrass eller lägenhet, 2:or -4:or, i flerfamiljshus med generös storlek på balkongerna. I huskropparna med etagelägenheter finns trevliga tvåor i markplan med egen trädgård. Perfekt för mor-eller farföräldrar som gärna bor nära sina barnbarn och vill vara en extraresurs i vardagen. Fyrorna i flerfamiljshuset är mindre än normalt och idealiska för familjen som lever varannan-vecka-liv.

Här är några exempel på lägenhetsstorlekar:
Radhus: ca 99 kvm
Etagelägenheter: ca 106 kvm
2:a med trädgård: ca 54 kvm
Flerfamiljhus:
2:a ca 57 kvm
3:a ca 74 kvm
4:a ca 77 kvm

DU KAN PÅVERKA DIN BOENDEKOSTNAD

Lägenheterna har individuell mätning och debitering av varm- och kallvatten. Med ett individuellt mätsystem betalar du enbart för den vattenmängd som du själv använder. En bestämd volym ingår dock i hyran. Den baseras på genomsnittsförbrukningar inom Helsingborgshem samt på lägenhetens storlek. Använder du mindre än den volymen som ingår får du avdrag på hyran och använder du mer blir det tillägg.TILLGÅNG TILL STADSNÄTET

Samtliga lägenheter är anslutna till stadsnätet som är ett kommunikationsnät av absolut högsta kvalitet och prestanda.

Fördelarna med stadsnätet är:
- Brett urval av Internet, TV och telefoni från olika leverantörer.
- Framtidssäkert, stabilt och driftsäkert med den senaste tekniken.


Exempel på planlösningar