Så här hyrs lägenheterna ut
Vi hyr ut våra nybyggda lägenheter på Maria Gård på samma sätt som lägenheterna i vårt befintliga bestånd. För att kunna söka en ledig lägenhet måste du vara registrerad hos oss. När du har registrerat dig börjar du automatiskt samla köpoäng, där 1 köpoäng motsvarar 1 veckodag.
När intresseanmälan öppnar anmäler du intresse för den eller de specifika lägenheter du är intresserad av. Lägenheten blir din om du har flest köpoäng av de som anmält intresse för den specifika lägenheten och samtidigt uppfyller våra ekonomiska krav.
Har du inga köpoäng? Misströsta inte. Vår erfarenhet säger att det inte alltid krävs många köpoäng för att få en nybyggd lägenhet. I etapp 1 hade de som fick en lägenhet/radhus mellan 1-2140 köpoäng.

Börja samla köpoäng idag! Registrera dig hos oss redan idag. Detta gör du på vår hemsida där du också kan läsa i detalj om hur uthyrningen går till.

Datum för intresseanmälan
Intresseanmälan till radhus och 2:or med trädgård i etapp 2 öppnade den 30 september 2016. Intresseanmälan för etagelägenheterna i etapp 2 öppnade den 14 oktober.

Intresseanmälan till radhus och 3:orna i flerfamiljhuset öppnar den 31 oktober 2016 och intresseanmälan för 2:or och 4:or i flerfamiljshuset öppnar den 16 november 2016. Intresseanmälan når du under rubriken Lägenheter här på sajten.

Lägenheterna i etapp 1 är redan uthyrda och inflyttade.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller du dig uppdaterad om bygget och får information om när det är dags att anmäla intresse.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din e-postadress